Quad rijden / tourtocht:

1 uur durende quadtocht
Min. aantal personen: 4
Max. aantal personen: 10
Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 55,00 p.p. incl. BTW

! Wij rijden met maximaal 10 personen per quadtocht !

Het quad rijden is aan te vullen met barbecue of buffet!

Nu boeken

Overzicht (voorbeeld):
12.00: Aanvang
12.15: Instructie quad
12.30: Inrijden
12.45: Start quadtocht naar wens
13.45: Terugkomst tocht
Afsluiting

Rijtijden:
Aanvang 9:00: Start tocht 09.30
Aanvang 12.00: Start tocht 12.30
Aanvang 14.30: Start tocht 15.00
Aanvang 16.30: Start tocht 17.00

Kleine groepen (2pers.) alleen uitvoerbaar vanaf 10.00 tot 13.00.
Om een quad te besturen dient men in het bezit te zijn van een B-rijbewijs! 

! Vanaf eind november t/m half februari word er tot maximaal 16.30 gereden ! 


Quad rijden is inclusief:
Koffie/thee met koek
Quadtocht naar wens
1 consumptie (alleen frisdrank)
Helm, haarnetje, bril, handschoenen

Zelf meenemen:
Oude kleding, regenpak (bij nat weer)
Goede schoenen
Laarzen (bij nat weer)
Goede handschoenen (bij erg koud weer)
Geldig B-rijbewijs

Quad rijden
Na instructie gaat u inrijden op het industrieterrein. Gaat alles goed dan gaat u over de openbare weg naar de openbare zandpaden. Geef gas en rij door de modder, uw verbaasde collega’s, vrienden of familie achterlatend. Een tochtje met een quad brengt de durfal in iedereen naar boven. Het is geen crossen maar spektakel is het wel. De buitenlucht, het weer nat, koud, warm, stoffig ieder jaargetijden zijn  charme. Onder begeleiding gaat u een 1, 1.5 of 2 uur durende tocht maken op quads, door een bosrijke omgeving. Over verharde en onverharde wegen. De snelheid wordt aangepast aan de ervarenheid van de rijders. Het besturen van een quad vergt concentratie. Vooral op zandpaden dient er goed gecorrigeerd te worden.

Onze quadtochten worden alleen gereden onder begeleiding. Wij rijden naar uw ervarenheid. U rijdt over openbare verharde en onverharde wegen. Op beide geldt de Nederlandse Verkeerswetgeving. Deelname aan de quadtocht geschied volledig op eigen risico.

Let op! Wij controleren uw rijbewijs, kunt u deze niet tonen dan kunt u niet deelnemen aan de quadtocht. Ieder dient bij aanvang een overeenkomst in te vullen.

Quad rijden, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij Quads for All, quad rijden kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep quad te rijden, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

Een dagje quad rijden geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid en haalt de innerlijke durfal in je naar boven. Hoe hard durf jij te gaan? Race al je vrienden eruit in een waanzinnige achtervolging in ons tourgebied. Wil jij 1 uur quad rijden, 1.5 uur quad rijden of 2 uur quad rijden? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al quads rijden vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld boogschieten en quad rijden!