Bedrijfsuitje Drenthe – Wilt u ook een geweldig bedrijfsuitje in Drenthe met uw complete team? Teambuilding is zeer belangrijk voor de onderlinge sfeer in het bedrijf en wordt vaak gelinkt aan een verhoogde productiviteit. Wanneer u op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje in de provincie Drenthe, kunt u het beste even komen kijken bij Quads For All: voor de leukste quad tochten in de open natuur!

Een personeelsuitje in Drenthe is altijd goed geregeld, en zeker bij Quads For All in Oosterwolde. Wij hebben veel ervaring met grote groepen en kunnen tot 20 personen begeleiden per quad/e-chopper tocht. Er starten elke dag 5 quad/e-chopper tochten, op de volgende tijden:

Start Quadtochten Friesland
AanvangStart tocht
10:0010:30
12:0012:30
14:3015:00
16:3017:00
18:3019:00

Bent u ook benieuwd naar de vele mogelijkheden voor een teamuitje in Drenthe? Op deze pagina leggen wij u precies uit wat u kunt verwachten bij het bedrijfsuitje Drenthe.

Activiteiten Drenthe – Quads For All

Activiteiten zijn in Drenthe nooit ver van u vandaan: het is een zeer bosrijke provincie, die bekend staat om zijn prachtige natuur, zandpaden, mooie bossen en heerlijke open ruimtes. Het is daarom ook niet voor niets dat veel bedrijven kiezen voor een bedrijfsuitje Drenthe! Vaak zie je dat bedrijven maar één activiteit kunnen ondernemen bij een bedrijf en voor de volgende activiteit Drenthe weer helemaal moeten doorkruisen. Quads For All is dé plek om uw bedrijfsuitje Drenthe te vieren, aangezien wij veel diverse activiteiten voor uw personeel kunnen verzorgen.

Bedrijfsuitje Drenthe Prijs

De prijs van een bedrijfsuitje of personeelsuitje in Drenthe is variabel, dat wil zeggen: het hangt ervan af wat voor activiteiten u wilt doen en met hoeveel personen u langskomt. Over het algemeen is een grotere groep altijd goedkoper uit! Dus, waar wacht u nog op? Bekijk de prijzen van de verschillende activiteiten in Drenthe en boek snel uw teamuitje bij Quads For All!

Activiteiten (Friesland)DuurPrijs
Quad rijden1 uur50 p.p.
 1.5 uur65 p.p.
 2 uur80 p.p.
Quad rijden + Activiteiten4 uur67,5 p.p.
Quad rijden + Klimbos 4 uur69.5 p.p.
Quad rijden + Boogschieten3 uur75 p.p.
Quad rijden + Gevangenistour4 uur75 p.p.
Quad rijden + Mountainbiken4 uur77.5 p.p.
Quad rijden + Segway rijden4 uur99.5 p.p.
Quad rijden + E-Chopper rijden4 uur77.5 p.p.

*In deze tabel worden alle activiteiten uitgelicht. Wilt u meer informatie over de leukste dingen om te doen met een grote groep? Lees dan snel verder!

Quad rijden

Uiteraard kunt u bij Quads For All heel goed quad rijden. Wij hebben een groot aantal quads direct beschikbaar en kunnen prachtige tochten voor u organiseren door de vrije natuur! De tochten voeren u en uw personeel over zandpaden en bospaden, zodat u lekker kunt rijden in de open lucht. Kies tussen 1 uur quad rijden, 1.5uur quad rijden en 2 uur quad rijden. Kijk voor meer informatie op de bijbehorende pagina’s, of neem contact met ons op. Wist u dat u in het bedrijfsuitje Drenthe ook quad rijden kunt combineren met de volgende activiteiten?

Quad rijden + Diverse Activiteiten (Drenthe)

U kunt kiezen voor quad rijden en een combinatie van de volgende dingen: luchtbuks schieten, peil/boogschietenkleiduif schieten (virtueel), racesimulator (virtueel), airhockey, flipperen, poulen en darten. Deze activiteiten zijn vooral leuk om te doen wanneer u met een grote groep bent! Wissel de verschillende spelletjes af en speel kleine toernooitjes tegen elkaar. Zeer goed voor de teambuilding! Dit arrangement is vanaf 8 personen, maar is geschikt voor groepen tot 40 personen. Komt u met een grote groep? Vraag dan snel een offerte op maat aan!

Quad rijden + Boogschieten

Wilt u heerlijk quad rijden door de buitenlucht? Onze natuurgebieden lenen zich perfect voor een bedrijfsuitje of teamuitje in Friesland, Drenthe of Groningen. Eerst krijgt u een duidelijke instructie en vervolgens gaat u quad rijden door de modder. Halverwege gaat u een tussenstop maken in het bos, om daar vervolgens te boogschieten! Daarna stapt u weer op de quad en kunt u het bedrijfsuitje in Friesland vervolgen!

Quad rijden + Gevangenis Tour

Tijdens de quad tocht kunnen we ook een tussenstop maken bij het Gevangenis Museum voor een korte rondleiding. Na een prachtige quad tocht door de omgeving van Norg en Veenhuizen komen we uit bij dit geweldige museum dat tentoonstelt hoe de mensen vroeger gestraft werden. De ideale activiteit voor een teamuitje met uw volledige personeel! Kom snel langs bij Quads For All, de beste plek voor bedrijfsuitjes in Friesland.

Bedrijfsuitje Friesland – Kom Langs bij Quads For All!

Het beste bedrijfsuitje Drenthe – die boekt u natuurlijk gewoon bij Quads For All! U kunt tevens ook vergaderen en daarna heerlijk lunchen en ATV gaan rijden op zandpaden in de vele natuurgebieden van Drenthe. Bekijk voor meer informatie onze zakelijke pagina op de website, of neem contact op met een van onze instructeurs. Drenthe Bedrijfsuitjes: Die regelt u bij Quads For All: de plek voor teambuilding, ontspanning en even lekker weg in eigen land met uw eigen personeel.

[pirate_forms]