Quad Rijden Friesland

Quad rijden Friesland – de leukste en mooiste quad tochten in de provincie Friesland boek je natuurlijk bij Quads For All. Wil jij quad rijden in Friesland met je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendengroep? Kom dan snel langs bij de leukste locatie voor quad tochten in Oosterwolde: Quads For All natuurlijk! Wij zijn maandag tot en met zondag elke dag geopend van 09:00 tot 21:00. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees het hier, of neem even contact met ons op!

Quad rijden bij Quads for All

Bij Quads for All kunt u kiezen tussen verschillende pakketten wanneer u gaat rijden op een 4×4 ATV. Ten eerste kiest u natuurlijk hoe lang u wilt quad rijden. Maak uw keuze tussen 1 uur quad rijden, 1.5 uur quad rijden en 2 uur quad rijden. U kunt met 2 tot 20 personen quad rijden in Friesland op onze locatie in Oosterwolde. Komt u langs met een grote groep (meer dan 10 personen)? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Er starten elke dag 5 verschillende groepen met een quad tocht door de prachtige provincie Friesland! Om een quad te kunnen besturen dient u in het bezit te zijn van een B-rijbewijs, aangezien er ook een stuk op de openbare weg gereden wordt.

Quadtochten in Friesland

Quad rijden in Friesland is leuk wanneer je kunt genieten van de prachtige omgeving. Ook daarom krijg je eerst een duidelijke instructie over de werking en wordt er ingereden op een industrieterrein (eigen terrein). Gaat dit goed, dan vervolgen we de weg naar openbare zandpaden in de natuur. De tocht is uiteraard begeleid, wij rijden op uw tempo. Het besturen van een quad op zandpaden vergt concentratie en is volledig op eigen risico. De Nederlandse verkeerswetgeving geldt op alle openbare wegen en de tocht is volledig op eigen risico.

Prijzen

De prijzen van quad rijden Friesland zijn vooraf vastgesteld en te raadplegen in de onderstaande tabel. Bekijk de verschillende prijzen en maak uw pakketkeuze. Wilt u liever quad rijden in Friesland combineren met een ander arrangement? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk de mogelijkheden en vraag een offerte aan.

Quad rijden FrieslandPrijs in €Aantal mensenDuur
1 uur€50,00 p.p.2-202 uur
1.5 uur€65,00 p.p.2-202.5 uur
2 uur€80,00 p.p.2-203 uur

Arrangementen

Arrangementen zijn combinaties van quad rijden in Friesland met andere activiteiten. Zo kunt u onder andere kiezen uit luchtbuks schieten (o.a. kleiduiven), bostochten in het klimbos, boogschieten, de gevangenistour, mountainbiken en segway rijden. Wilt u deze arrangementen boeken of meer informatie lezen over het volledige programma? Bekijk dan onze website.

Waarom Quads For All?

Wanneer u quad wilt rijden in Oosterwolde, Friesland bent u bij Quads for All aan het juiste adres. Wij hebben naast een hoge kennis van quads ook alle mogelijkheden tot onze beschikking om uw feest, personeelsuitje of dagje weg tot een daverend succes te maken. Wanneer u langskomt met uw bedrijf maar eerst wilt vergaderen kunt u terecht bij een van onze partners, “Fletcher Hotel de Zon”. Hier zijn 3 zalen voor u beschikbaar waar u in alle rust kunt vergaderen. Daarna kunt u heerlijk uitwaaien in de natuur en quad rijden in Friesland. Wij kunnen ook diverse arrangementen leveren m.b.t. de catering en wanneer u liever wilt overnachten dan is dat ook mogelijk. Dus: aarzel niet en boek uw quadtocht voor het bedrijf, vrijgezellenfeest of vriendengroep vandaag nog bij Quads for All!