Arrangement: Quad rijden met boogschieten

Locatie: Quads for All                               

Inbegrepen activiteiten:
Quad rijden / tourtocht
Boogschieten
Racesimulator formule 1 (virtueel)
Kleiduifschieten (virtueel)
Airhockey
Poulen
Darten

Overzicht arrangement (voorbeeld):
12.00: Aanvang met koffie/thee met koek
12.15: Instructie quad rijden tourtocht
13.30: Start 1e ronde activiteiten
14.30: Einde 1e ronde activiteiten
14.45 :Pauze met één consumptie
15.00: Instructie 2e ronde activiteiten
15.15: Start 2e ronde activiteiten
16.15: Einde 2e ronde activiteiten
Afsluiting naar wens

Alle bovengenoemde activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijs € 69,50 p.p. incl. BTW
Grote groep? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Nu boeken

 


Te boeken met lunch, barbecue of buffet.
Minimaal aantal personen:  20
Maximaal aantal personen: 40

Dit arrangement is inclusief:
Koffie/thee en koek
2 consumpties (alleen frisdrank)
1 uur quad rijden tourtocht
Boogschieten, lasershot, formule 1 racen, airhocky, poulen en darten
Helm, haarnetje, bril, handschoenen

Zelf meenemen:
Oude kleding, regenpak (bij nat weer)
Goede schoenen
Laarzen (bij nat weer)
Goede handschoenen (bij erg koud weer)
Geldig B-rijbewijs

Quad rijden
Na instructie gaat u inrijden op het industrieterrein. Gaat alles goed dan gaat u over de openbare weg naar de openbare zandpaden. Geef gas en rij door de modder, uw verbaasde collega’s, vrienden of familie achterlatend. Een tochtje met een quad brengt de durfal in iedereen naar boven. Het is geen crossen maar spektakel is het wel. De buitenlucht, het weer nat, koud, warm, stoffig ieder jaargetijden zijn  charme. Onder begeleiding gaat u een 1, 1.5 of 2 uur durende tocht maken op quads, door een bosrijke omgeving. Over verharde en onverharde wegen. De snelheid wordt aangepast aan de ervarenheid van de rijders. Het besturen van een quad vergt concentratie. Vooral op zandpaden dient er goed gecorrigeerd te worden.

Onze quadtochten worden alleen gereden onder begeleiding. Wij rijden naar uw ervarenheid. U rijdt over openbare verharde en onverharde wegen. Op beide geldt de Nederlandse Verkeerswetgeving. Deelname aan de quadtocht geschied volledig op eigen risico.

Let op! Wij controleren uw rijbewijs, kunt u deze niet tonen dan kunt u niet deelnemen aan de quadtocht. Ieder dient bij aanvang een overeenkomst in te vullen

Boogschieten
Boogschieten kent iedereen van Robin Hood. Met zijn pijl en boog kwam hij op voor de arme mensen. Nu is het jouw beurt om de pijl en boog in handen te nemen. Na een korte instructie van onze ervaren begeleiders kun je boogschieten op ons terrein. Het klinkt gemakkelijk, maar niets is zoals het lijkt. Voor boogschieten heb je een scherp oog en vaste hand nodig om de meeste punten te scoren. Bij het verlies van enige concentratie kan je zo het spel verliezen! 

Lasershot
Kom gezellig lasershot spelen. Eenden jagen, kleiduifschieten, wilde zwijnen schieten, bewegende of stilstaande delen schieten, het is allemaal mogelijk bij ons. In een aparte spelletjesruimte (the Jail) staat de schietsimulator op projectiescherm voor jullie klaar. Lasershot is geschikt voor jong en oud. De geweren schieten een laserstraat op het projectiescherm die de punten registreert. Durf jij het op te nemen tegen je collegás?

Racesimulator
U gaat het formule 1 racen aan. Ervaar hoe het is een formule 1 race te rijden met een levensecht stuur. Het spel word op een groot scherm geprojecteerd voor een levens echte ervaring.     

Airhockey
Nog even een korte uitleg: air hockey is een spel aan een tafel met een schijf of puk en twee zogenaamde pods. Met deze pods moet de puk in het doel (een spleet aan het eind van de tafel) van de tegenstander worden gestoten. Onder de tafel zit een compressor die lucht blaast door gaatjes in de tafel. Met deze lucht kan de puk zich soepel voortbewegen. Het spel duurt meestal een minuut of 3. Maar vergis u niet, in deze betrekkelijk korte tijd kan er aardig getranspireerd worden. Een combinatie van spanning, sensatie en een overbelaste armspier maken het air hockey tot een onderschatte krachtmeting.

Bedrijfsuitje Friesland/Drenthe – Wilt u ook een geweldig bedrijfsuitje in Friesland/Drenthe met uw complete team? Teambuilding is zeer belangrijk voor de onderlinge sfeer in het bedrijf en wordt vaak gelinkt aan een verhoogde productiviteit. Wanneer u op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje in de provincie Friesland/Drenthe, kunt u het beste even komen kijken bij Quads For All: voor de leukste quad tochten in de open natuur!

Een personeelsuitje in Friesland/Drenthe is altijd goed geregeld, en zeker bij Quads For All in Oosterwolde. Wij hebben veel ervaring met grote groepen en kunnen tot 18 personen begeleiden per quad tocht.