Arrangement: Quad rijden met Klimbos
Locatie: Quads for All te Oosterwolde

Activiteiten:
Quad rijden / tourtocht
Klimbos

Overzicht arrangement (voorbeeld):
12.15: Aanvang klimbos
12.30: Instructie
13.00: Start 1.5 uur klimbos
14.30: Einde klimbos
14.45: Vervoer per taxi naar klimbos
15.00: Aanvang met 1 consumptie naar wens
15.15: Instructie quad rijden
15.30: Start 1 uur quad rijden
16.30: Einde quad rijden
Afsluiting naar wens

Prijs € 69,50 p.p. incl. BTW                           

Grote groep? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Nu boeken

Te boeken met lunch, hapjes, barbecue of buffet.
Minimaal aantal personen:  10
Maximaal aantal personen: 40

Dit arrangement is inclusief:
Koffie/thee/koek
2 consumpties (alleen frisdrank)
1 uur quad rijden
1/1.5 uur klimbos
Helm, haarnetje, bril, handschoenen

Zelf meenemen:
Oude kleding, regenpak (bij nat weer)
Goede schoenen
Laarzen (bij nat weer)
Goede handschoenen (bij erg koud weer)
Geldig B-rijbewijs

Quad rijden met Klimbos.
U gaat quad rijden door de prachtige omgeving van Friesland en Drenthe over zandpaden en door een bosrijke omgeving. Het is geen crossen, maar een spektakel is het wel. De buitenlucht, het weer nat,koud,warm,stoffig ieder jaargetijden zijn charme. Quad rijden is geschikt voor iedereen met een rijbewijs B. Vervolgens gaat u het klimbos aan.
Klimbos Appelscha is gelegen in één van de oudste bosgebieden van Friesland. Het is een unieke locatie! Het glooiend terrein en de grote bomen zorgen voor een afwisselende uitdagende beleving. Vanaf het centrale platform kunt u kiezen voor verschillende routes door het bos. De routes hebben een verschillende moeilijkheidsgraad waarbij er afwisseling is tussen hindernissen en zogenaamde tyroliënnes. Zeer uitdagend voor jong en oud. (jong is vanaf 1.40 meter) De routes zijn met veel gevoel voor de natuurlijke omgeving aangelegd.

Quad rijden, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij Quads for All, quad rijden kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep te rijden, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

Een dagje quad rijden geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid en haalt de innerlijke durfal in je naar boven. Hoe hard durf jij te gaan? Race al je vrienden eruit in een waanzinnige achtervolging in ons tourgebied. Wil jij 1 uur quad rijden, 1.5 uur quad rijden of 2 uur quad rijden? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al quads rijden vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld boogschieten en quad rijden!