Segway rijden / tourtocht:

Vanaf eind september uitvoerbaar!!!

1 uur durende Segwaytocht
Min. aantal personen: 2
Max. aantal personen: 15
Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 50,00 p.p. incl. BTW
Vanaf 10 personen: Vraag vrijblijvend een offert aan

Het Segway rijden is aan te vullen met barbecue!

NU BOEKEN

Overzicht (voorbeeld):
12.00: Aanvang
12.15:  Instructie segway
12.30: Inrijden
12.45: Start segwaytocht naar wens
13.45: Terugkomst tocht
Afsluiting

Rijtijden:
Aanvang 9:00: Start tocht 09.30
Aanvang 12.00: Start tocht 12.30
Aanvang 14.30: Start tocht 15.00
Aanvang 16.30: Start tocht 17.00
Aanvang 18.30: Start tocht 19.00       

Kleine groepen (2pers.) alleen uitvoerbaar vanaf 10.00 tot 13.00.
Om een Segway te besturen dient men minimaal 18 jaar te zijn! 

! Vanaf eind november t/m half februari word er tot maximaal 16.30 gereden ! 


Quad rijden is inclusief:
Koffie/thee met koek
Segwaytocht
1 consumptie (alleen frisdrank)
Helm, haarnetje, bril, handschoenen

Zelf meenemen:
Oude kleding, regenpak (bij nat weer)
Goede schoenen
Laarzen (bij nat weer)
Goede handschoenen (bij erg koud weer)
Geldig B-rijbewijs

Segway rijden
Na instructie gaat u inrijden op het industrieterrein. Gaat alles goed dan gaat u over de openbare weg naar een bosrijk gebied.  Onder begeleiding gaat u een 1, 1.5 of 2 uur durende tocht maken op Segways, door een bosrijke omgeving. De snelheid wordt aangepast aan de ervarenheid van de rijders. Het besturen van een Segway vergt concentratie. Je bestuurt de Segway met je lichaam. Door naar voren te leunen gaat de Segway vooruit en door naar achteren te leunen rijdt de Segway naar achteren. Hij stopt wanneer je rechtop staat. De juiste balans vinden is niet moeilijk omdat de Segway zelfbalancerend is. Het is een beetje skiën op het droge maar dan kinderlijk eenvoudig.

Onze Segwaytochten worden alleen gereden onder begeleiding. Wij rijden naar uw ervarenheid. U rijdt over openbare verharde wegen. Op beide geldt de Nederlandse Verkeerswetgeving. Deelname aan de Segwaytocht geschied volledig op eigen risico.

Let op! Wij controleren uw rijbewijs, kunt u deze niet tonen dan kunt u niet deelnemen aan de quadtocht. Ieder dient bij aanvang een overeenkomst in te vullen.

Segway rijden, de leukste manier om je snel te verplaatsen in de buitenlucht! Kom ook langs bij  Segway for All, Segway rijden kan al vanaf 2 personen. Natuurlijk is het ook leuk om met een groep Segway te rijden, hier zijn onze groepsarrangementen zeer geschikt voor. Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem dan snel contact met ons op!

Een dagje Segway rijden geeft je een heerlijk gevoel van vrijheid. Balanceer om vooruit te bewegen en voel de aparte manier om je te verplaatsen. Wil jij 1 uur Segway rijden, 1.5 uur Segway rijden of 2 uur Segway rijden? Maak je keuze en boek snel, want vol = vol! Je kunt al Segway’s rijden vanaf 2 personen. Kom je met een grote groep? Kijk dan eens bij onze arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld  Segway rijden en quad rijden!